Samtalesenteret

  Samtalesenteret i Filadelfiakirken er et samtalesenter i kirkelig kontekst. Her vil du møte samtalepartnere som har adekvat kompetanse, som har tid til deg og som har full taushetsplikt. Time avtales på forhånd, se kontaktinformasjon nedenfor.

  For hele mennesket

  Samtalesenteret ønsker å ha omsorg for hele mennesket. Våre samtaler er i en ramme av sjelesorg. Det vil si at vi ønsker at mennesker skal få et bedre forhold til Gud, til seg selv og til andre mennesker. Vi ønsker å være samtalepartnere for mennesker gjennom alle slags dager. Samtalesenteret er åpent for alle. Du må ikke ha en gudstro for å oppsøke oss.

  Personlig forbønn

  Vi har åpent for personlig forbønn og skriftemål om noen ønsker det. Vi kan også legge til rette for barnevelsignelser og vielser for mindre samlinger.

  Alt skal være lov å snakke om

  Ingenting er for “lite” og ingenting er for ”stort”. Temaer som vi ofte møter er utfordringer i relasjoner, ulike valg i livet, brudd, sorg, sykdom, spørsmål om tro og tvil, Guds vilje, selvbilde, bitterhet, skam osv. Vi opplever at mennesker kommer med det meste. Alt skal være lov å snakke om.Vi har taushetsplikt og tilbudet er åpent for alle. Vi gir tilbud om indviduelle samtaler, og samtaler for par.

  Motta vårt nyhetsbrev

  Kontakt oss

  post@filadelfia.no
  400 05 767

  Filadelfiakirken Oslo
  St. Olavs gate 24, 0164 Oslo
  Resepsjon: tirsdag - torsdag, 10-14

  Pressekontakt
  Halvard Hauge Roaldsnes
  halvard@filadelfia.no

  Våre sponsorer

  Personvern
  Design og utvikling av Logisk brist