Fila Global

  Fila Global er Filadelfiakirkens misjonsarbeid, og har som mål å gjøre Jesus synlig i verden. Som kirke er vi globale i vårt kall, og gjennom misjonsarbeidet vil vi fortelle de gode nyhetene om Jesus til de som ennå ikke har fått høre om Ham. Vårt engasjement handler derfor om å etablere, videreutvikle og støtte kirker verden over. Vi vil kanalisere vårt engasjement gjennom lokale kirkepartnere ved å sende både menneskelige og økonomiske ressurser.

  Kenya

  HUB initiativet er et samarbeid mellom Finske, Svenske og Norske pinsebevegelser for å arbeide strategiske sammen med 13 Afrikanske kirkesamfunn som i sin tid ble etablert av de nordiske pinsebevegelsene.

  HUB initiativet har i startfasen 3 fokus områder:

  1. Styrke relasjonene mellom kirkeledere i nord og sør.

  2. Arbeid målrettet med å forme ledere

  3. Arbeide strategisk sammen i forhold til Unådde folkegrupper og Urbane utfordringer.

  Niger

  Niger er et land i vest afrika. Misjonsarbeidet i Niger er et samarbeid mellom CELPA og norsk pinsemisjon, som ble startet i 1998. Arbeidet omfatter: Menighetsbygging og bibelskole, kvinnearbeid, håndarbeid og alfabetiseringskurs, fengselsarbeid og barneskole.

  India

  I India arbeider vi på 2 ulike steder, Manmad og Chopda. Begge disse stedene har en rik misjonshistorie der norske misjonærer har spilt en viktig rolle. Vi har startet skoler både i Manmad og Chopda, og støtter i tillegg til dette barnehjem i Manmad. Fokuset vårt er også på utvikling av ledere, som skjer både digitalt og ved besøk.

  Motta vårt nyhetsbrev

  Kontakt oss

  post@filadelfia.no
  400 05 767

  Filadelfiakirken Oslo
  St. Olavs gate 24, 0164 Oslo
  Resepsjon: tirsdag - torsdag, 10-14

  Pressekontakt
  Halvard Hauge Roaldsnes
  halvard@filadelfia.no

  Våre sponsorer

  Personvern
  Design og utvikling av Logisk brist